Stegt rødspættefilet med kartofler og persillesauce

Til 2 personer

2 stk. panerede stillehavsrødspættefileter
kartofler

Persillesauce:
3½ dl mælk
2 spsk. hvedemel
10 g smør
salt og peber
4 spsk. persille

Skræl og kog kartofler møre i vand tilsat lidt salt.

Fileterne steges gyldne i friture eller på en stegepande i ½ olie og ½ margarine eller smør. Hold fileterne varme, mens du laver persillesaucen.

Ryst 1 dl mælk sammen med hvedemelet til en jævning. Jævningen hældes i en tykbundet gryde og spædes op med resten af mælken. Dette bringes i kog ved konstant piskning. Lad saucen småkoge i ca. 5 minutter og tilsæt smør. Smag til med salt og peber. Skyl persillen godt og hak den fint. Tilsæt den hakkede persille til den færdige sauce.

Citronbåde serveres hertil.

Relaterede produkter: