Grillet tun med wasabi-avocado

Til 2 personer

2 tunsteaks (optøs i køleskab ca. 1 døgn i forvejen)
2 modne avocadoer
2 tsk. wasabipasta
½ skalotteløg
salt og peber
2 tsk. rapsolie (til pensling)

Tilbehør:
Sød chilisauce
kogte ris
1 spsk. ristede sesamfrø

Skræl avocadoerne og fjern stenene. Mos avocadokødet med en gaffel i en skål. Rør mos med wasabipasta og finthakket skalotteløg. Smag til med salt og peber. Varm grill eller pande op til den er meget varm. Tunen pensles med olie på begge sider og krydres med salt og peber. Herefter grilles den ca. 1-2 min. på hver side.

Anret tunen med wasabi-avocado, og dryp med sød chilisauce.

Servér tunen med kogte ris drysset med ristede sesamfrø.

Relaterede produkter: