Fiskefad med Alaskasej

med grønt og citrus-hvidvins-flødesauce

Til 2 personer

Grønt:

1 squash
1 porre
2 gulerødder
1 løg
1 persillerod
olie, salt og peber

Sauce:

1 dl hvidvin
2 dl fløde
skal fra 1 økologisk citron
en håndfuld friske krydderurter (f.eks. persille og basilikum)
salt og peber

Fisk:

250 g alaskasej loins
1 spsk. smør
1 spsk. citronskal
1 håndfuld persille
salt og peber

 

Tø fisken op i køleskabet ca. 1 døgn i forvejen.

Start med at skære grøntsagerne i mindre stykker. Kom dem i et ovnfast fad, hæld lidt olie, salt og peber over og giv dem 15-20 minutter i ovnen ved 200 grader.

Bland ingredienserne til saucen i en skål, og hæld den over grøntsagerne når de er blevet let bagte.

Kom fisken oven på, og læg lidt smør, riv lidt citronskal og kom persille hen over fisken. Drys med salt og peber og kom det hele ind i ovnen igen i 15-20 minutter mere.Server enten med kogte ris eller kartofler og drys med lidt ekstra friske krydderurter.

Opskriften er lavet af bloggeren, Julie Bruun        www.juliebruun.com

Relaterede produkter: