SÅDAN GØR DU
Græske citronkartofler:
Tænd ovnen på 250°C. Skur eller skrab kartoflerne, halvér dem, og læg dem i et ildfast fad. Pres saften ud af halvdelen af citronen og skær den anden halvdel i kvarte. Hak hvidløget, og skær peberfrugten i grove stykker. Bland citronstykker, citronsaft, peberfrugt, hvidløg, timian, olivenolie, oliven, salt og peber grundigt sammen med kartoflerne i fadet og bag i 30 min.
Tzatziki:
Riv agurken groft og pres saften let ud af agurken med hænderne. Rør agurk og presset hvidløg i yoghurten og smag til med salt og peber.
Fisk:
Skær tomaterne i skiver og læg dem taglagt i et ildfast fad smurt med lidt olivenolie. Skær kulmulen i stykker på ca. 4 x 4 cm, og læg dem oven på tomaterne. Dryp fisken med lidt olivenolie, krydr med salt og peber og drys med tørret oregano eller rosmarin. Bag fisk og tomater 8-10 min. i ovnen sammen med kartoflerne.
Servér fisken med græske citronkartofler, tzatziki og godt brød.
Kilde: www.2gangeomugen.dk