FRA FISKER
KONTROLLERET
TIL FROST

 

 

Fra Fisker til Frost

Bæredygtig fangst – Tænk på miljøet, det gør vi

Hos Fregat bekymrer vi os om miljøet og dets fremtid.

Vi lever af havmiljøet og dets resourcer, og det er derfor i vores største interesse at alt fiskeri foregår skånsomt og bæredygtigt.

Læs mere om bæredygtig fangst

Inspiration til aftensmaden:

Bagt kulmule med græske kartofler

Til 2 personer FISK: 250 g kulmulefilet uden skind og ben (tages ud af æsken og tøs op i køleskab ca. 1 døgn i forvejen) 2 tomater ½ tsk tørret oregano eller rosmarin GRÆSKE CITRONKARTOFLER: ½ kg små nye kartofler 1 citron 1 lille fed hvidløg 1 rød og 1 gul peberfrugt 2 kviste timian 1 spsk olivenolie lidt små sorte oliven salt og peber TZATZIKI: ½ agurk 1 lille fed hvidløg 1½ dl græsk yoghurt TILBEHØR: Godt brød

Hele opskriftenAlle opskrifter

Fregat er en del af Fregat Fiskeeksport, leverandør af

frisk kvalitetsfisk

til det europæiske marked